Top-ads

Tips για να είσαι η πιο λαμπερή νύφη

By | Leave a Comment

Αποφασίσατε να παντρευτείτε με τον αγαπημένο σου και είσαι τόσο ενθουσιασμένη που πλέεις σε πελάγη ευτυχίας! Υπάρχουν όμως και κάποια πράγματα που σε αγχώνουν…
Αφού επιλέξεις λοιπόν το νυφικό, την ημερομηνία του γάμου και το μέρος και οργανώσεις όλες τις υπόλοιπες λεπτομέρειες, ασχολήσου και με κάτι πολύ-πολύ σημαντικό… τον εαυτό σου! Γιατί η «μεγάλη μέρα», είναι η μέρα σου και εσύ ως πρωταγωνίστρια θα πρέπει να είσαι το λιγότερο εκθαμβωτική.
Για να αποφύγεις λοιπόν αναποδιές της τελευταίας στιγμής, εμείς σου φτιάξαμε το απαραίτητο χρονοδιάγραμμα ομορφιάς!
8 Μήνες πριν…
Βιταμίνες ομορφιάς: Άρχισε να παίρνεις βιταμίνες ομορφιάς για πιο μακριά, λαμπερά μαλλιά και λαμπερό δέρμα.
Δοκίμασε ένα νέο χρώμα στα μαλλιά σου: Σκέφτεσαι για μια δραματική αλλαγή στα μαλλιά σου εν’ όψει του γάμου; Τώρα είναι η ώρα να το δοκιμάσεις. Αν δεν σ’ αρέσει, έχεις αρκετό χρόνο μπροστά σου για να το αλλάξεις.
Φρόντισε πιο εντατικά το δέρμα σου: Η ρουτίνα της καθημερινής περιποίησης πρέπει να ξεκινήσει και πάλι –αν την είχες διακόψει. Καθάρισε, τόνωσε και ενυδάτωσε κάθε πρωί και βράδυ το δέρμα σου, και μην ξεχνάς να κάνεις απολέπιση δύο ή τρεις φορές την εβδομάδα!
Ξεκίνησε αποτρίχωση με λέιζερ: Δεδομένου ότι θα πρέπει να περιμένεις 4-6 εβδομάδες μεταξύ των συνεδριών, φρόντισε να ξεκινήσεις νωρίς.
Άσκηση και διατροφή: ξεκίνησε ένα πρόγραμμα γυμναστικής και διατροφής σήμερα, για να ακτινοβολείς υγεία και λάμψη την ημέρα του γάμου σου.
4 μήνες πριν
Δοκιμαστικά σε μαλλιά και μακιγιάζ: Άρχισε να πειραματίζεσαι με διαφορετικά στυλ σε μαλλιά και μακιγιάζ μέχρι να βρεις αυτό που σου ταιριάζει πιο πολύ.
2 μήνες πριν
Μαύρισμα: Αν θέλεις μια μπρονζέ λάμψη στο δέρμα σου σκέψου ποια μέθοδο τεχνητού μαυρίσματος θα ακολουθήσεις και άρχισε να κάνεις κάποια δοκιμαστικά.
Αξεσουάρ ομορφιάς: Κάνε μια έρευνα αγοράς για να βρεις κάποια αξεσουάρ για τα μαλλιά ή κάποια καλλυντικά που θα χρειαστείς την ημέρα εκείνη.
Λεύκανση δοντιών: Κάνε μια επίσκεψη στον οδοντίατρό σου και συζήτησε μαζί του για τις συνεδρίες που θα χρειαστείς προκειμένου να αποκτήσεις ολόλευκο χαμόγελο.
Μπότοξ: Αν έχεις πάρει την απόφαση να το κάνεις, η κατάλληλη στιγμή είναι τώρα!
2 εβδομάδες πριν
Περιποιήσου τα μαλλιά σου. Κόψε την ψαλίδα, κάνε μια ενυδάτωση και αν θέλεις μια αμυδρή αλλαγή στο χρώμα κάνε ανταύγειες ή μπαλαγιάζ.
Απολέπιση: Κάνε εντατικά απολέπιση τουλάχιστον 2-3 φορές την εβδομάδα, προκειμένου να αποκτήσεις μεταξένιο δέρμα.
Φρύδια: με τη βοήθεια ειδικού, δώσε σωστό σχήμα στα φρύδια σου και τουλάχιστον μια μέρα πριν το γάμο σου, διόρθωσε τις λεπτομέρειες για να αποφύγεις την ερυθρότητα.
1 εβδομάδα πριν
Κάνε μια επίσκεψη σε ένα ινστιτούτο για μια βαθιά ενυδάτωση προσώπου.
5 μέρες πριν
Κάνε αποτρίχωση τουλάχιστον 5 μέρες πριν ούτως ώστε το δέρμα σου να έχει το περιθώριο να «ηρεμήσει» και να μην είναι ερεθισμένο.
3 μέρες πριν
Κάνε μια ήπια απολέπιση προσώπου για να ενισχύσεις την φωτεινότητα της επιδερμίδας σου.
2 μέρες πριν
Μανικιούρ, πεντικιούρ.
Κάνε το τελευταίο –πριν το γάμο- μαύρισμα με αερογράφο προκειμένου να δείχνεις ηλιοκαμένη.
1 μέρα πριν
Κοιμήσου αρκετές ώρες και πιες πολύ νερό!
Την «μεγάλη μέρα»…
Συγχαρητήρια… λάμπεις! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να χαμογελάς!
Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα

0 σχόλια: